Menu

- Betingelser
- Markedsplads

Seneste Nyheder

Seniorholdene fik intet udbytte i weekendenes kampe...
Serie 3 holdet indkasserede et 0-2 nederlag til IF Svend Gønge og serie 5 holdet tabte i en lige kamp, men også til et rigtigt godt Rishøj hold med 2-3.
Sejr til serie 3...
Ny sejr til klubbens serie 3 hold, da det på udebane blev til en 2-0 sejr over ubesejrede Herlufsholm GF, målscorere var Morten Højer og Frederik Holmegaard. Serie 5 holdet fik en snitter på 7-0, da holdet ude mødte Lellinge IF.
Sejr til begge seniorhold...
2. runde af turneringen gav sejr til serie 3 på 2-1 over Førslev IF og sejr til serie 5 på 2-1 over Faxe BK.
 
Pointtab til senior 1...
Lørdagen 1. rundekamp på udebane gav et knebent 1-0 nederlag til serie 3 holdet. Et ikke ufortjent resultat til Køge BK, der var et bedre hold på dagen. Senior 2 i serie 5 hentede 3 point, ved en kontrolleret indsats gennem hele kampen, hjemme søndag mod Kværkeby IF. Målscorere var Morten Jensen og Martin Brangstrup. Kværkeby så kampen således:
I en jævnbyrdig og ganske fin forårs premiere lykkedes det desværre ikke KIF herre senior 2.hold at få point med hjem fra udekampen på Stevns. På en ok fodboldbane i Endeslev denne solrige søndag eftermiddag, var det marginalerne der blev afgørende og de faldt ud til hjemmeholdets fordel. En scoring i dommerens tillægstid inden pausen og yderligere en scoring med en mand i undertal midt i 2.halvleg, knækkede vores hold der ellers kæmpede flot og skabte chancer men ind ville bolden ikke. Kampen sluttede derfor med et 0-2 nederlag. 
 
Sæsonstarten står for døren...
 
Se flere billeder fra Serie 3-holdets sidste træningskamp her http://www.evif.dk/cms/gallery.aspx 
 
Der er afholdt Ungdomstrænerkursus i klubben...
 
Lørdag den 12. marts var der kursus for alle vores ungdomstrænere og ungehjælpere. Da dagen var gået havde alle gennemført kurset Børnefodboldens Basis, der er første skridt på vejen mod C-licens...
 
Flot uddeling fra Bankoforeningen Elverhøj
Ved den årlige uddeling onsdag den 24. februar 2016, blev vores forening tildelt kr. 5000. Tak for støtten 
 
Lidt fra arkivet
I 1976, altså for 40 år siden, vandt disse nydelige mænd Serie V-Pokalturneringen... 
 
Af diplomet fremstod holdet sålede#
Banner