Menu

- Betingelser
- Markedsplads

Seneste Nyheder

GODT NYTÅR...
Et fantastisk år venter forude for alle i EVIF. Bestyrelsen er lige netop i disse dage ved at lægge sidste låg på opgaverne i 2016 og der er gode tegn på, at vi resultatmæssigt havner i balance, når de sidste udestående kontingenter tikker ind. På den sportslige side har vores ungdom virkelig rejst sig i dette efterår, selv om holdene havde en svær start i foråret. Alle holdene viser fremgang i fodbolden uge efter uge og de gode resultater kommer stille og roligt. Holdene er selvfølgelig også godt besat på trænersiden og alle vores frivillige trænere og ledere udfører et stort og uvurderligt arbejde. På seniorsiden har holdene været begavet med træner Steen Egholm, der også i 2016 har lagt en fantastisk indsats i klubben, langt over det niveau der ellers kan findes i serie 3, desværre med lidt malurt, da træningsindsatsen desværre har været alt for lille. Det kan nemt aflæses på den aktuelle stilling, hvor serie 3 holdet ligger til nedrykning. Der venter holdet et meget intenst forår. Dog uden Steen Egholm, der er startet som koordinator i HB Køge. Serie 5 holdet holdt det sædvanlige niveau og er i 2017 igen i serie 5, godt styret af holdleder Mikkel Brangstrup.  
Vores Fodboldskole i sidste uge af skoleferien forløb igen problemfrit, ca. 50 børn fik en uforglemmelig uge og det gjorde instruktørerne også, alt flot holdt sammen af Camilla Leander og Connie Christoffersen. Det gentager vi igen i 2017 og her med en meget spændende nyhed, men mere om denne senere...
I vores anden aktive gren, badmintonen blev vi i den grad udfordret, da den nye halfordeling blev offentliggjort. Det viste det sig, at fordelingen langt fra var, som vores forhåndsønsker. Det har betydet en medlemstilbagegang på ca. 20% og kunne have meget værre, hvis ikke vi havde fået god hjælp fra Forvaltningen i kommunen med mere haltid. Det må gøres noget bedre i 2017...
I bestyrelsen er der også ændringer på vej, to, måske tre nye skal vælges til bestyrelsen og begge suppleanter skal udskiftes, da en går i utide. Interesserede er mere end velkomne til at tage kontakt!
Bestyrelsen går stadig med tanker om at få gang i et "Forældreudvalg" og punktet står højt på listen. Der arbejdes lige nu på et nyt trænerkursus, i eget regi, for vores trænere og antallet af "Årgangsstævner" skal øges i 2017, måske vi så er klar til et sommerstævne i august?
Som noget nyt er vores frivillige trænere og ledere inviteret til hyggelig aften i januar i vores klubhus, en aften jeg ser meget frem til. 
Når vi i slutningen af januar, starten af februar starter fodboldtræningen op på vores baner vil det være med helt nye armaturer på vores master på 11-mands træningsbanen - GLÆD JER - vi ses i 2017  
Formand Jan Brangstrup
 
Seniorholdene fik intet udbytte i weekendenes kampe...
Serie 3 holdet indkasserede et 0-2 nederlag til IF Svend Gønge og serie 5 holdet tabte i en lige kamp, men også til et rigtigt godt Rishøj hold med 2-3.
Sejr til serie 3...
Ny sejr til klubbens serie 3 hold, da det på udebane blev til en 2-0 sejr over ubesejrede Herlufsholm GF, målscorere var Morten Højer og Frederik Holmegaard. Serie 5 holdet fik en snitter på 7-0, da holdet ude mødte Lellinge IF.
Sejr til begge seniorhold...
2. runde af turneringen gav sejr til serie 3 på 2-1 over Førslev IF og sejr til serie 5 på 2-1 over Faxe BK.
 
Pointtab til senior 1...
Lørdagen 1. rundekamp på udebane gav et knebent 1-0 nederlag til serie 3 holdet. Et ikke ufortjent resultat til Køge BK, der var et bedre hold på dagen. Senior 2 i serie 5 hentede 3 point, ved en kontrolleret indsats gennem hele kampen, hjemme søndag mod Kværkeby IF. Målscorere var Morten Jensen og Martin Brangstrup. Kværkeby så kampen således:
I en jævnbyrdig og ganske fin forårs premiere lykkedes det desværre ikke KIF herre senior 2.hold at få point med hjem fra udekampen på Stevns. På en ok fodboldbane i Endeslev denne solrige søndag eftermiddag, var det marginalerne der blev afgørende og de faldt ud til hjemmeholdets fordel. En scoring i dommerens tillægstid inden pausen og yderligere en scoring med en mand i undertal midt i 2.halvleg, knækkede vores hold der ellers kæmpede flot og skabte chancer men ind ville bolden ikke. Kampen sluttede derfor med et 0-2 nederlag. 
 
Sæsonstarten står for døren...
 
Se flere billeder fra Serie 3-holdets sidste træningskamp her http://www.evif.dk/cms/gallery.aspx 
 
Der er afholdt Ungdomstrænerkursus i klubben...
 
Lørdag den 12. marts var der kursus for alle vores ungdomstrænere og ungehjælpere. Da dagen var gået havde alle gennemført kurset Børnefodboldens Basis, der er første skridt på vejen mod C-licens...
 
Flot uddeling fra Bankoforeningen Elverhøj
Ved den årlige uddeling onsdag den 24. februar 2016, blev vores forening tildelt kr. 5000. Tak for støtten 
 
Lidt fra arkivet
I 1976, altså for 40 år siden, vandt disse nydelige mænd Serie V-Pokalturneringen... 
 
Af diplomet fremstod holdet sålede#
Banner